بعد از اینکه طالبان در 15 اگست کنترل افغانستان را به دست گرفتند ، از اغاز حضور خود به دفاتر رسانه ها و مراکز فعالیت انجوها و نهادهای غیر انتفاعی مراجعه کرده و انجا را تلاشی کردند .
انها به رسانه ها در چندین مورد مکتوبهای جداگانه درباره حضور زنان در رسانه ها فرستاده و ممنوعیت ایجاد کردند ، امدن طالبان باعث شد تا رسانه های زیادی یا فعالیت خود را متوقف کنند و یا اگر ادامه میدهند تحت شرایط بسیار سخت با حضور محدود زنان به فعالیت ادامه دهند .
اولین اسیب متوجه زنان خبرنگار بود ، به دلیل تهدید و خطر های موجود بخاطر حضور و فعالیت شان در رسانه ها و همچنان به خاطر مشکلات اقتصادی که مسئولین رسانه ها مجبور شدند تا تعداد کارمندان را کاهش دهند تصمیم گرفتند تا تعداد خبرنگاران و کارمندان رسانه ای زن را کاهش دهند تا جایی که در حال حاضر در برخی رسانه ها هیچ کارمند زن فعالیت نمیکند
در بعضی رسانه ها در حال حاضر زنان مجبور هستند تا با استفاده از ماسک در پرده تلویزیون ظاهر شوند .
تهدید های جدی طالبان ؛ کنترل رسانه ها ، تعقیب خبرنگاران ، مسئولین رسانه ها باعث شده است تا تعداد زیادی از رسانه ها نتوانند فعالیت کنند
معصومه محمدی مدیر مسئول خبرگزاری تساوی ضمن اظهار نگرانی از این موضوع گفت : دو روز بعد از امدن طالبان ، دو نفر از اعضای طالبان به دفتر ما مراجعه کرده بودند ، از مالک خانه پرسیده بودند که اینجا دفتر خبرگزاری بوده است که بخصوص زنها در ان فعالیت میکردند ، ما میخواهیم بدانیم انها کجا هستند ؟ ایا گارد و سلاح داشتند ؟ موتر انها کجا است ؟ انها معلومات کافی درباره دفتر ، رییس و کارمندان دفتر داشتند و به مالک خانه هشدار داده بودند که در صورت مراجعه هر کسی به دفتر او موظف است تا به انها اطلاع دهد و همین تهدیدها باعث شد تا دفتر ما مسدود گردد و ما نتوانیم به فعالیت خود در انجا ادامه دهیم. ما برای نجات جان خود مجبور بودیم مانند خیلی از خبرنگاران دیگر کشور را ترک کنیم . .
بعد از گذشت مدت زمانی ما با مشکلات فراوان توانستیم هماهنگی کنیم تا امکانات دفتر را در شب هنگام به یک مکان کوچک دیگر انتقال بدهیم تا انجا فقط انها را نگهداری کنیم. اما متاسفانه درچند روز گذشته در اواخر ماه جولای طالبان به این محل امده و انجا را تلاشی کرده بودند و تمام امکانات مربوط دفتر ما را از انجا با خود برده بودند . انها همچنان از صاحب محلی که انجا را کرایه داده بود معلومات خواسته بودند که چه کسی اینها را اینجا اورده است و از او کانتکت و مشخصات دقیق را خواسته بود. مالک خانه گفته بود که شخصی از من اینجا را کرایه گرفته بود و فعلن شماره اش خاموش است و گفته بودند که بگویید به حوزه پولیس مراجعه کند.
معصومه محمدی ضمن تاکید بر ضرورت فعالیت زنان در رسانه ها افزود : ما هنوز نگران امنیت جانی یک تعداد همکاران خود هستیم که در داخل کشور باقی مانده اند اما همکاران ما در خارج از کشور به فعالیت خود در راستای گزارشدهی از وضعیت زنان و دادخواهی ادامه میدهند. ما از جامعه جهانی و نهادهای مدافع حقوق خبرنگاران میخواهیم که رسانه ها و نهادهای مدافع حقوق زنان و خبرنگاران را حمایت کنند تا بتوانند صدای مردم وبه خصوص زنان را انعکاس دهند .
این در حالی است که گزارش های متعدد از دستگیری خبرنگاران ؛ محدودیت های ایجاد شده ، تعقیب خبرنگاران و مسئولین رسانه ها ، تلاشی خانه ها و دفاتر ، سانسور شدید در زمان حاکمیت طالبان به نشر میرسد و این تهدید ها روز به روز افزایش می یابند
استقاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.